CATERING  
In de zalen kunt u gebruik maken van koffie en thee. 
Ook frisdranken of iets  sterkers behoren tot het assortiment. 
Een koud/warm buffet, maar ook een broodje en/of gebak, is op aanvraag verkrijgbaar. 
Verder is een lunch tijdens uw cursus of vergadering mogelijk. U kunt er ook voor kiezen de vergadering te onderbreken en als groep de lunch bij ons te gebruiken.

Het is niet mogelijk om voor eigen catering te zorgen.

De catering geschiedt in overleg met de beheerder.

HOME

TARIEVEN

Kerkgebouw
“De Open Hof”
Hoflaan 2
6715 AJ  Ede
telefoon 0318-639426 

Beheerder
dhr. J.G. Kaldeway
Gravenhof 17
6715 AM  Ede
telefoon 0318-622292

 

ROUTEBESCHRIJVING

U vindt De Open Hof vlak bij het winkelcentrum Bellestein. 
Komt u van buiten de stad via de A12 dan rijdt u Ede binnen en alsmaar rechtdoor tot het doorgaand verkeer richting Lunteren en Centrum naar rechts gestuurd wordt. Aan uw rechterhand ziet u winkelcentrum Bellestein. Ga hier linksaf, u komt op de Slotlaan. Bij de rotonde rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf.
Komt u via de A30 afslag Ede Noord en/of de N224 dan neemt u de afslag richting Frankeneng en Ziekenhuis. Dit is de Proosdijerveldweg. Bij de verkeerslichten gaat u rechtsaf en u rijdt rechtdoor tot de rotonde. Hier rechtsaf en direct daarna weer rechtsaf. Komt u aan op station Ede-Wageningen dan brengen de buslijnen 3 en 4 u naar de wijk Veldhuizen. De beide buslijnen rijden dezelfde route; de ene linksom, de andere rechtsom. U stapt uit bij de halte Binnenhof. Achter de halte (lijn 3) of aan de overkant (lijn 4) loopt u direct de Hoflaan in.

 Grotere kaart weergeven